ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Περιοχές εξυπηρέτησης και διευκρινήσεις

Coral Gas Prime 10kg (Μίγμα)

Η νέα φιάλη υγραερίου Prime της Coral Gas φέρνει την επανάσταση στην αγορά και τα κάνει όλα τόσο απλά.

Πιο ελαφρια κατά 40% απο τίς κλασσικές φιάλες των 10kg που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά με μοντέρνα σχεδίαση που διευκολύνει πολύ τη χρήση της.

Εργονομικές χειρολαβές όπου καλύπτονται απο πλαστικό περίβλημα υψηλής ποιότητας.

Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου που συνδέεται παρα πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία με τον νέο ειδικό ρυθμιστή πίεσης.

Τριπλή ασφάλεια: Σύστημα περιορισμού ροής υγραερίου FLV, Σύστημα ρύθμισης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης PRV, Σώμα από λεπτό στρώμα χάλυβα υψηλής αντοχής.

Ένδειξη στάθμης του υγραερίου μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης που μας επιτρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αλλαγή της πριν αυτή αδειάσει!

Με τεχνολογία NFC: Η φιάλη διαθέτει ειδικό microchip που επιτρέπει στον χρήστη αφού πρώτα το σαρώσει με το κινητό του, να συνδεθεί με ένα application, το CORAL GAS APP, που σου δίνει τη δυνατότητα να αντλήσεις πληροφορίες για τη φιάλη, να δεις τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας.

Coral-prime
coral-gas-10k

Coral Gas FLV 10kg (Μίγμα)

Η μπορντό φιάλη της Coral Gas, για οικιακή χρήση, με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV.
Περιεχόμενο: Μίγμα υγραερίου.
Προορίζεται για: διάφορες οικιακές χρήσεις (μαγείρεμα, ΒΒQ, θέρμανση, κ.α.)

 

coral-gogas

Coral GoGas 5kg

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas περιέχει 5kg υγραέριο και ζυγίζει 50% λιγότερο από την κλασική μεταλλική φιάλη.

Για να τη χρησιμοποιήσετε, ένα κλικ αρκεί! Γιατί η φιάλη υγραερίου GoGas διαθέτει ειδική βαλβίδα που κάνει τη σύνδεση παιχνιδάκι.

Η νέα φιάλη GoGas διαθέτει τις δικές της εξειδικευμένες συσκευές εστίασης, θέρμανσης και φωτισμού. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και ο σχεδιασμός τους έχει κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Και όλα τα παραπάνω, προσφέρονται με τριπλή ασφάλεια χάρη στο μοναδικό σύστημα τριπλής προστασίας, με την ασφαλιστική βαλβίδα ροής FLV, την ασφαλιστική βαλβίδα πίεσης PRV και το δοχείο υψηλής αντοχής GFRM.

coral-gas-13-15k

Coral Gas 13kg & 25kg (προπάνιο)

Η γκρι φιάλη προπανίου της Coral Gas, 13 kg & 25 kg, για επαγγελματική χρήση, με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV.
Περιεχόμενο: Προπάνιο υγραερίου.
Προορίζεται για: επαγγελματική χρήση (μαγείρεμα, ομπρέλες θέρμανσης, κ.α.).